Ofte stillede spørgsmål

Hvilken type papir er plakaterne printet på?

Som standard trykker vi alle plakater på 200g Semi Gloss Satin fotopapir som er FSC-certificeret. Det sikrer dig en superlækker papirkvalitet som frembringer de klareste farver og små detaljer. FSC-certificeringen betyder, at der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan klare. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordentlig sikkerhedsudstyr og løn.

 

Hvor bliver plakaterne printet?

JESSEN PLAKATER samarbejder med trykkeriet Nemprint, der ligger i Højbjerg ved Aarhus, om at levere plakater i absolut højeste kvalitet. Alt bliver printet, pakket og sendt direkte fra trykkeriet til kunden.

Plakaterne sendes i en kraftig trekantet kasse, som sikre at dine plakater kommer sikkert og flot frem.

 

Kommer plakaterne i en ramme?

Kun hvis du har bestilt og købt en ramme på JESSEN PLAKATER. Selve plakaten bliver ikke monteret i rammen, det skal du selv gøre. Rammen og plakaten bliver sendt som én pakke.

Vi kører med flotte, smalle trærammer i eg- og fyrretræ. De fås i to varianter: lys eg og sortmalet fyr. Rammerne er produceret i Danmark.

Vi tilbyder ikke rammer i 70 x 100 cm.

 

Hvilke rammer er der tale om?

A4 og 30 x 40 cm rammerne leveres med glas. B2 rammerne leveres med plexiglas, hvilket mindsker risikoen for transportskader, men plexiglas har desuden den fordel, at det giver langt mindre genskin end glas, og så er det meget lettere end glas.

Alle rammer har beslag, så de kan hænges op i både højformat og bredformat. På 70 x 50 cm bredformat er der to beslag, men hvis du vil slippe for at slå to søm i væggen, kan du binde en snor mellem de to beslag og hænge rammen op i den.

 

Hvor store er plakaterne?

JESSEN PLAKATER kører med følgende plakatstørrelser i både bredformat og højformat:

21x29,7 cm - (A4)

30x40 cm

50x70 cm - (B2)

70x100 cm - (B1)

Bemærk: Det ikke er alle plakater, der fås i alle størrelser. Det fremgår af produktbeskrivelsen under den enkelte plakat, hvilke størrelser den fås i.

 

Kan man købe gavekort?

Ja, det kan man. Klik her: Gavekort

 

Kan man købe til et EAN nummer?

Ja, det kan man. Proceduren er bare lidt anderledes. Du skal ikke købe direkte i shoppen, men i stedet klikke her: Køb med EAN nummer